top of page
Mladički labradorci
Mladički labradorci
Mladički labradorci
Mladički labradorci
Mladički labradorci
Mladički labradorci
Mladički labradorci

MLADIČKI / PUPPIES

Temelj naše vzreje je selekcija plemenk in plemenjakov, kateri so tako imenovani "multi purpose" zlati prinašalci in labradorci, kateri popolnoma ustrezajo FCI standardu.

Pri sami vzreji dajemo poudarek na zdravje, karakter ter telesno zgradbo psa. Naše vodilo je, da samo zdrav in telesno pravilno grajen pes s stabilnim karakterjem lahko uspešno opravlja svoje vsakodnevne naloge, ne glede na to, ali gre za delovnega, za razstavnega ali pa družinskega psa. Psi iz naše vzreje so vse to v enem in le tako so lahko srečni in zadovoljni življenjski sopotniki, vsem v veselje.

Na podlagi mnogih izobraževanj v tujini, smo razvili svojstveno obliko testiranja mladička, katera se je v 23 letih izvajanja izkazala za zanesljivo in verodostojno. Mladičke ocenjujemo in testiramo že od kotitve dalje. Tako lahko vsakemu potencialnemu skrbniku, glede na njegove potrebe, zanesljivo svetujemo, kateri mladič je zanj karakterno najprimernejši.

Pri sami vzgoji mladičkov je pomembna tudi njihova prehrana, zato pri nas odraščajo pretežno na naravni prehrani. S tem mladičku omogočamo razvoj, kakršen mu je zapisan v njegovi genetiki.

Pri socialnem razvoju smo pozorni na to, da ima mladiček stik z ljudmi različnih starostnih obdobij. Glede na to, da vzrejamo dve različni pasmi psov, imajo mladički možnost spoznati, da poleg lastne pasme, obstajajo tudi druge. V medsebojni interakciji ter pri svojem psihofizičnem razvoju imajo na voljo najrazličnejše igrače, tako naravnih kot umetnih materialov. Velik poudarek dajemo na to, da mladičke privajamo na sobno čistočo že od tretjega tedna starosti dalje. Ves čas njihovega odraščanja so del našega družinskega življenja.

Mladički so plod naše načrtne vzreje. Popolnoma se zavedamo te odgovornosti, zato se trudimo, da za mladička poiščemo najustreznejšega skrbnika. V primeru, da se kadarkoli pojavi kakršnokoli vprašanje v vezi z mladičkom/odraslim psom iz naše vzreje, smo vam vedno na razpolago.

Kontakt / Contact Us:

Tel : 041 415 863    
Email : monte.gerass@gmail.com

bottom of page